Toppa med dill, slå smöret över och servera med citronklyftor ochkokt potatis. kokt potatis. Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Jag serverade rätten med pressad potatis ochkokta ärtor, väldigt gott till. Här har du en saftig fin fisk som toppas med det nötiga varma smöret som smaksatts medäggoch den salta ansjovisen
Servera medkokt potatis och du har en försmak av sommar. Hårdkoktägg. När torsken är färdig lägg upp den på en tallrik ochlägg snabbt ned räk- och musselblandningen i den varma stekpannan
Vi lagade en färgstark torsk häromdagen med mycket smaker av kapris, dill, pepparrot, ochräkor. När torsken stektes hade jag ytterligare pepparrot i pannan med smöret och så skyade jag fisken hela tiden med smöret
Kokttorskmedäggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Servera medkokt potatis. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.