Kokt torsk med ägg och persiljesås
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 dl fiskbuljong 0,5 dl matlagningsgrädde 400 gram sejfiléer 2 msk vetemjöl 1 msk smör 2 msk persilja , hackad 2 st ägg , hårdkokta 1 salt 1,5 dl mjölk 1 vitpeppar Garnering 1 dillkvist(ar) Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.