Servera medkoktpotatis och grönsaker. Har preciskommit hem efter ett härligt vattengympapass och njutit av en god middagssoppamed nybakat surdegsbröd till, det ni
Den blivandefinalisten Tommy Myllymäki segrade i såsduellen medsin sötsura dillsås. Utom sött och surt och buljong finns det nog inte några likhetermed storkockarnas såser
Servera medkoktpotatis. Lägg ner i kastrullen med köttet. Kokt kalv idillsåsDen sötsura smaken som man hittari denna rätt är mycket karakteristisk för Sverige
Koktpotatis, morötter, palsternacka och rotselleri. En hel burk med sommarens dill lyxade jag tillmed, men är det dillsås som serveras så ska det baske mig vara rikligtmeddill också
Smaksätt medättika, socker, salt och eventuellt peppar. Dillsås. Blanchera köttet genom att koka upp det i saltat vatten och sedan skölja av det under rinnande vatten
Avsluta med att lägga ikycklingfilén och låt den bli varm, servera medkoktpotatis. Det är sällan jag kokar saker fast det blir så gott, här har jag gjort med smaken av dillkött men mycket snabbare att laga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.