Kokt kalv i dillsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g grytbitar av kalvkött
  • grönsaks- eller hönsbuljong från tärning
  • 1 st gul lök i bitar
  • 1 st morot i bitar
  • 8 st vitpepparkorn
  • dillstjälkar
  • vatten
  • salt
  • 5 dl kalvbuljong
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 msk ättiksprit (12%)
  • 2 msk socker
  • 1 st stor knippa dill, hackad
  • vitpeppar från kvarn
  • 800 g grytbitar av kalvkött grönsaks- eller hönsbuljong från tärning 1 st gul lök i bitar 1 st morot i bitar 8 st vitpepparkorn dillstjälkar vatten salt
  • Dillsås: 5 dl kalvbuljong 1 dl vispgrädde 2 msk smör 2 msk vetemjöl 2 msk ättiksprit (12%) 2 msk socker 1 st stor knippa dill, hackad salt vitpeppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.