Smaka av med salt, socker, currypasta och lime. Servera med limeklyftor och ris. Börja med att blanda kycklingfärsen med äggula, 1/2 msk röd currypasta, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Stek lök med currypastan i lite olja och blanda ner 1 tsk salt, kokosmjölk och vatten, låt allt koka några minuter
Fortsätt med lax och resterande grönsaker. Servera och toppa med rostade sesamfrön. Koka upp din buljong enligt förpackningen, hittar du inte dashi, välj miso istället
Börja med frikadellerna. Blanda ner i kycklingfärsen tillsammans med ägg och salt. Smaksätt med fisksås för sälta och sesamolja för en lite djupare thaismak
Kycklingfrikadellerna smakar ljuvligt av dragon med ett bett av citron, och risonin är tillagad så att den mer påminner om risotto - och den går nästan inte att sluta äta
Forma med fuktade händer små frikadeller, jag tyckte mina blev onödigt stora. Till koket använder du färdiga ramen-nudlar, ni vet de där enportions-äggnudlarna med kryddor i paketet
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.