Många tycker att det är tråkigt att inte kunna äta "vanlig husmanskost" när man är vegetarian, dock tycker jag att man kan göra sina husmansrecept med en tvist
Magra nötfärsfrikadellerimustigtomatsåsmedris. Min vän och den fantastisktduktiganäringsfysiologen, författaren, föreläsaren och en av Isodieten-grundarnaKristina Andersson (hon är också en av utbildarna på Paüluns Näringscenter) lade nu inför det nya året upp ett inlägg på tidningen ToppHälsas blogg och det var så bra så jag tänkte dela medmig det
Blanda tomatsåsenmedauberginetärningarna och servera medlinsriset och salladen. Hetta rikligtmedolivoljai en stekpanna och stek tärningarna gyllene på alla sidor, krydda med green harissa
Häll över tomatsåsen och toppa med resten av fetaostskivorna. Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs löken tillsammansmed oreganon några minuter utan att de tar färg
Vispaäggvitornamed sockret och ättikantill ett hårt skum. Jag bakade en dubbel sats av denna risekrispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Stekt rismedkyckling är en av minafavoriträtter. Häll på soja, sesamolja, fisksås, hoisinsås, salt och peppar och låt puttra en stund tillsammansmed grönsakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.