Vänd sedan ner kycklingfärsen och blanda väl. Under tiden hackar du den färska koriandern. Stek bullarna i smör i en stekpanna, 7-8 min, i två omgångar. 500 g kycklingfärs. 5-1 tsk salt. 5-1 msk färskpressad limesaft. 1 kruka färsk koriander
I den här matfoldern som jag norpade med mig från Bak- & Chokladfestivalen nu i veckan, hittade jag den här goda kycklingrätten som jag var tvungen att testa omgående
Forma färsen till små, små bollar. 400 g kycklingfärs. Börja med att blanda kycklingfärsen med äggula, 1/2 msk röd currypasta, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. 400 g kycklingfärs
Blanda kalvfärsen med saltet, då binder färsen vätskan bättre. Arbeta ihop det till en smidig färs. Forma färsen till ca 9 stycken biffar i vattensköljd hand, med hjälp av en stor sked. 400 g kalvfärs
En näve hackad persilja (färsk eller fryst). Kycklingbiffar, ca 3-4 port. 500 g kycklingfärs. 2-3 vitlöksklyftor. 2-3 msk ajvar (jag använder mild ajvar). Bryn biffarna i smör ca ca 2-3 min på varje sida så biffarna får lite färg. Ajvarsås 3-4 port. 4-5 msk ajvar. Lägg sedan ner kycklingbiffarna och låt puttra i 15-20 min. AjvarajvarsåskycklingKycklingbiffar ca 3-4 port. 3-4 port. 500 g kycklingfärs. 2-3 vitlöksklyftor En näve hackad persilja (färsk eller fryst). 2-3 msk ajvar (jag använder mild ajvar). 4-5 msk ajvar
I helgen blev det en pasta med en god lammfärssås till. En mycket god rätt och lammet har sin egna speciella smak som gifter sig jättebra med fetaosten och den salta kaprisen
Hetta upp en wok- eller stekpanna med matolja. Stek färsen tills den är brynt. Blanda färs, grönsaker och ris samt tillsätt sesamolja, soja, ostronsås och sesamfrön