Det gjorde jag med de här - jämfört med ursprungsreceptet. Mycket sött bakande blir det förvisso, men är det nu advent och snart jul så må det väl vara mig förlåtet
-Åh, gott sa min man om dessa hittepåbaugetter frittfrån mjölk, ägg ochgluten. Dessa serverade jag med vispat mjölkfrittt persilje och vitlökssmör som jag kryddat med havssalt och lite vitpeppar
Glutenfritt lagar jag alltid och soja använder jag enbart i sojasås så det är inget större problem. Även om just jag inte känner av några hälsonackdelar med mejerier förutom att jag märkt att jag lättare går ner i vikt när jag äter mejerifritt
Dessa "bröd" innehåller enbart majsgryn, salt och kummin, vilket innebär att alla som har allergier mot mycket, eller allt som finns i "vanligt" bröd kan äta detta helt smärtfritt (om man nu får ont i magen, kliar eller något)
-) Först ut på agendan stod rabarbermuffins. Vispa ägg och sötning poröst. -). Lägg i resterande ingredienser och låt stå några minuter, så att det får dra ihop sig
Dom här sötsakerna bakade jag häromdagen och fick en önskan från en i hemmet att göra chokladmintkrämen idag igen eftersom den är så himla god och det gjorde jag ju med glädje, det här är ett jättebra basrecept på muffins som är glutenfria, utan vetestärkelse ochmjölk/laktos
En härlig kladdkaka toppad med mjölkfri grädde och härliga blåbär - mjölkfri, äggfri ochglutenfri. Smörj och bröa formen med mjölkfritt margarin och finmix
Jag tog vad jag hade i skåpen och det var inte mycket måste jag säga . Jag slängde ihop en kaka under eftermiddagen då vi skulle ha middagsgäst denna söndagseftermiddag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.