Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis 4 kycklingfiléer 150 g fetaost 2 dl gräddfil 1 gurka Att ha hemma 2 tsk oregano salt peppar 2 tsk olja 1 vitlöksklyfta Lägg till i inköpslistan
Dela citronen på mitten och lägg halvorna på plåten med snittytan upp. Skölj och finhacka basilika. Lägg över dem på ett ugnssäkert fat och förvara i ugnen medan du steker kantarellerna
Firade nyår tillsammans med ett fint gäng vänner där en trerätters stod på menyn i form av skagentoast till förrätt, fetaostfylld kyckling med pressad potatis till varmrätt och till efterrätt en av mina absoluta favoriter - cheesecake
Börja med att koka makaronerna, skölj dem i kallt vatten och låt dem kallna. Blanda sen skorpsmulorna med mjölken, den rivna löken, pressade vitlöken samt alla kryddorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.