Tillsätt mandelmjöl, kokosgräddeoch citronsaft. Stek i kokosfettet, tills det fått lite färg. Häromdagen skrev Anna Hallén en efterlysning på sin blogg och på Facebook
Sikta ner mjölblandningen lite i taget och tillsätt sedan smör, mjölk ochkokos. Bakade en riktigt saftig och god sockerkaka igår som jag bara måste dela med mig av innan jag sticker till jobbet
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin ochkokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka med och vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Kokosoljan är ganska fast i konsistensen, men ställ den i en skål med varmt vatten så blir den snabbt flytande
Fröknäcke med kokos. Rör samman torra ingredienser, blanda ner vattnet och rör tills smeten är lagom tjock för att breda ut på två bakplåtspappersklädda plåtar
Krämig kokosmousseoch en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Börja med att göra kokosmoussen, för den ska helst stå över natten för att kokossmaken ska komma fram
Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokosoch vit choklad
Paj och kaka i en och samma sommarfavorit. Blåbär och hallonpajskaka med kardemumma. Jag har smakat och bakat många pajer genom åren, men det slutar nästan alltid med att jag återkommer till denna bärpaj
vispa ägg och socker. tillsätt smör och mjölk. häll smeten i smord och bröad form. strö över tunnskivad rabarber och tryck ned rabarbern i smeten något
Som ni vet vid det här laget så var jag på ett Loppi bloggevent i lördags (här kan ni läsa mer om det) där jag fick se OBH Nordicas snygging - Herkules (kraftfull och tyst - allt man behöver)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.