Så är det också med dagens frukost. "Baked oats", eller kanske "Grötkaka" på svenska. Havrepudding med smak av honung, torkade hallon, hasselnötsmjöl och pumpafrön, serverad tillsammans med vanilj-blåbärsyoghurt och det svarta téet "Blueberry Vanilla" från DILMAH
Man förbereder och blandar ihop allt kvällen innan, låter det stå i kylskåpet över natten och på morgonen toppar man bara med valfritt tillbehör och man har en mättande, god frukost
Ibland kör jag i en matsked chiafrön för ännu mer puddingkänsla, eller med linfrön för mer textur. Ibland toppar jag med frysta hallon, blåbär eller något annat som jag har hemma
This post became on Instagram one of my most liked posts. Crazy to think of, yet, I didn’t want to post it on the blog since I didn’t take proper pictures
Förutom att jag haft problem med deras smörkräm så har deras recept hittills aldrig svikit mig. Själva tårtan är härligt sammansatt med mörka, lite kladdiga chokladbottnar täckta med en min- chokladganache som sedan sveps in i en lätt mintsmakande smörkräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.