Utomhus råder en stilla, varm och alldeles underbar vårkväll och här sitter jag mätt och belåten efter att ha spenderat de senaste dagarna hos mina föräldrar sysslandes med ett idogt bakande
På gårdagens blingo party bjöd jag på en rabarberkakamedkardemummamarängoch vispad grädde. pudra med florsocker och servera med lättvispad grädde och ev
Åt den som den var men blir nog även gott med en klick grädde och bär till. Har ni ätit vaniljhjärtan tidigare så smakar de likadant men dessa är mycket enklare och göra
Rör i socker, ägg, vetemjöl, bakpulver och salt i kastrullen med det smälta smöret. Theres LundénNu är det äntligen dags att börja skörda våra rabarber och njuta av denna krämiga och knäckiga kaka
Det här är ett recept på en klassisk chokladkaka med ursprung från min moster Anckie. Som nygräddad får den en knaprig yta, men kan absolut frysas och njutas vid senare tillfälle
Vänd runt dem med socker ochkardemumma. Tillsätt mjölken och häll i de torra ingredienserna. Pudra ev över florsocker vid servering och skär upp i rutor
Men problem är till för att lösas så med hjälp av lite glasyr, kokosoch färska jordgubbar dekorerade jag över fadäsen och kakan ser lika underbart god och härlig som den faktiskt är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.