09 / Bakat och lagat, Vardagsliv, 2 Kommentarer. Ta bort bakplåtspapprer och lägg tillbaka i ugnen Sänk temperaturen till 150 grader och grädda i 15 min
Vart så sugen på knäckebröd igår så det blev att spana runt på nätet efter ett smarrigt recept, fann då detta recept som jag nu testat och verkligen rekommenderar er att pröva
Baka sockerfritt,. 28 Januari 2017. Efterrätter,. Glutenfritt,. Mellanmål. Banankaka utan socker och gluten. Den här banankakan är en lite nyttigare variant
Blanda ihop alla ingredienser till kakan. Grädda i långpanna ca. 20 min i 175 grader. Låt kakan svalna. Blanda ihop krämen i en kastrull och låt den sjuda upp
Igår fick jag besök av en härlig vän, tyvärr så träffas man inte så ofta som man skulle vilja. Dagarna, veckorna , månaderna & åren går, men när man väl träffas så är det så mysigt och trevligt
Men jag bakade en Kladdkaka med kaffetopping som överraskning till familjen innan jag gick. Söndag morgon blev det också lite extra mys, jag vaknade tidigt och kunde inte somna om, lika bra att kliva upp och baka scones då och sen blev det långfrukost i sängen med Mattias (vi brukar se "Jorden runt på 6 steg" med Filip och Fredrik på helgmornar)