Smaka av med salt och peppar. 11 röd chili. 11 apelsin saft och skal av. 1gräddfil eller matlagningsyoghurtSå här gör du 35 minuter Börja med hacka gul och vitlök, hacka sedan chilin fint. Låt bönorna koka med i ca 5 minuter och avsluta med att toppa med hackad koriander
Smaka av med salt och peppar. Oj, så mumsig denna chiliconcarne blev. Barnen tyckte den var lite för kryddstark så nästa gång ska jag inte ta lika mycket cayennepeppar
Servera med tärnad avokado, gräddfil och nachochips eller en stor sallad. Vegetarisk chiliconcarneDenna vegetariska chiliconcarne passar perfekt som vardagsmat och går även utmärkt att ha i matlådan
När du ändå står vid spisen är mitt tips att dubbla receptet och göra storkok av det hela för att sedan frysa in till kommande dagar då du inte orkar laga mat eller t
av. Chiliconcarne betyder Chili med kött och tillagas olika i hela världen, min chili gör jag med tärnat nötkött som får koka långsamt och länge, på så sätt blir den mustigare och godare
Skär paprikan i bitar, dela och hacka chilifrukterna. 12 chilifrukter, en röd och en grön. 1Tillsätt paprika, chili, salt, peppar, paprikapulver, vatten, tomatpuré och soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.