Bröd påettkick. Ta ut, dela eventuellt och avnjut med smarriga pålägg. Ost och seitanskinka blev det på mina mackor, plus lite smör och krispiga grönsaker såklart
Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minut på varje sida. Lägg upp på fat. Sätt ugnen på 200 grader. Stek karrén i 30 minuter på 200 grader och sänk sedan till 175 grader och stek ytterligare 1-1,5 timmar
Hur man drar igång en surdeg, det får ni ta reda på hos Martin. Läs själva, så får ni se. I somras prövade jag till exempel att bara bröd på enbart rågsur (alltså helt utan jäst), och det gick alldeles utmärkt
Men här kommer ett recept på muffins som jag bakar här på cafeet. Muffins är ett bra bakverk när tiden är lite knapp och man snabbt vill ha något gott på fikafaten
Försök att vända ner grädden så mycket som möjligt så att du behåller luft i moussen. Under tiden chokladen smälter vispar du äggen och honungen pösigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.