Vänd och grilla den andra sidan tills det tränger upp köttsaft på ytan. Blanda den med olja, salt och dill och rosta eller stek den på grillen så att den får gyllene yta
Smält resterande smör och pensla över på moset. Stek dem i väl uppvärmd olja sänk därefter värmen och fräs i ca 5 minuter på medelhög värme för att få en fin färg. Koka på medelvärme i ca 30 minuter tills vätskan nästan helt har avdunstat och såsen blir tjock. Grädda i en uppvärmd ugn på 200° C i ca 35 minuter och tills potatisen fått lite färg
4 tsk kanel eller valfri smaksättning. 4 dl havregryn 4 ägg, tvättade och svenska 4 bananer 4 tsk kanel eller valfri smaksättning Ev lite vatten eller mjölk Tillbehör
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Bred ett tunt lager dijonsenap på alla korvskivorna och lägg omlott i en gratängform. Ta gärna lite sambal oelek eller chiliflingor för att få lite extra sting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.