600 g
nötkött eller ytterlår smör eller margarin salt peppar 2 msk vetemjöl 1 msk tomatpuré 3 st lagerblad 1 tsk torkad timjan 1 st vitlöksklyfta 2 st morötter 3 dl rött vin 3 dl vatten 2 msk kalvfond 2 st morötter 140 g bacon 250 g steklök 200 g champinjoner Servera med: potatis potatispuré eller klyftpotatis
Ingredienser Portioner. 4 500 g högrev olja (till stekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser Portioner. 4 4 port bulgur eller ris 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 500 g blandfärs 1 tsk sambal oelek 1 tsk salt 1 krm peppar 1 msk smör eller margarin Relish 1 gul paprika 2 tomater 2 tsk olivolja 2 tsk vitvinsvinäger Tillbehör 2 dl matyoghurt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Hans specialitet är burgundiskgryta och här kommer hans recept (från ICAs recept). Tillsätt baconblandningen och syltlök i grytan och rör om försiktigt
Burgundiskgryta är helt enkelt en mörk köttgryta med vin som smaksättare. Bryn köttet i stekpanna eller ännu hellre gjutjärnsgryta om du har en sådan ( annars köp en
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.