Klassisk tonfisksallad med fullkornsris
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2.5 dl fullkornsris
  • 12 st tonfisk
  • 11.5 dl dill
  • 11 st rödlök
  • 14 st hårdkokta ägg
  • 12 dl gräddfil
  • 10.5 dl ketchup
  • 12 msk lättmajonnäs
  • 1 salt och peppar
  • 12.5 dl fullkornsris 2 st tonfisk eller olja 1.5 dl dill 1 st rödlök 4 st hårdkokta ägg Kall sås: 2 dl gräddfil 0.5 dl ketchup 2 msk lättmajonnäs salt och pepparKoka riset enligt förpackningens anvisning och låt det kallna.
  • 1 Smula tonfisken och hacka dillen. Blanda tonfisk och dill med ris. Skiva rödlöken fint och strö över salladen. Skala och dela
  • 1 äggen i klyftor och lägg dem runtom.
  • 1 Blanda gräddfilen med ketchup och majonnäs. Salta och peppra såsen efter smak.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.