Idag bjuder vi på ett riktigt bra recept på denna klassiska vindrink som är älskad i hela Spanien. Förutom frukter, rödvin och läsk spetsar vi den även medkonjakellerrom
Helst ska den röras för hand med sked, inte vispas med elvisp. · Tillsätt konjakellerrom och muskot. Doppa en tesked i krämen, dra upp och den och rita ett streck med pekfingret på skedens baksida
Låt den svalna eller kallna. 1, kallskuret, stekt kött eller kyckling. 18 bitar Ingredienser 1 kg mjölig potatis 1 dl soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g 1 pkt djupfrysta provensalska örtkryddor, ca 35 g 1,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 ägg 2,5 dl mellangrädde Tillbehör , kallskuret, stekt kött eller kycklingPotatiskaka – gör så här. Klipp en rundel smörpapper och lägg i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
Använd en mixer eller en mortel eller något annat tungt. Innan jag blev förkyld hann jag dock avnjuta en härlig alla hjärtans dag med mycket smarrig mat
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö. Vallmofrö eller riven ost. Ta upp degen och dela i två lika stora delar eller till bullar
150 gram smör eller margarin3 dl Strö socker1 dl kakao1 tsk vaniljsocker2 st ägg2 dl vetemjöl. Bred ut smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.