Lägg rutorna i en burk med papper mellan varje lager. Vispa samman ägg och muscovadorörsocker. Tillsätt smör, kakao, vaniljsocker och salt och vispatills det är slätt
Lägg rutorna i en burk med papper mellan varje lager. Vispa samman ägg och muscovadoråsocker. Tillsätt smör, kakao, vaniljsocker och salt och vispatills det är slätt
Bred ut i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Kladdkaka - denna underbara uppfinning. Här får den ett härligt toscatäcke med cocos som tar den till en annan nivå
Smält smöret i en stor kastrull. Tillsätt strösockret och blanda. Rör ner äggen, ett i taget, samt. 400 g smör 9 dl strösocker 8 ägg 2 msk vaniljsocker 2 krm salt 2 ½ dl kakao 6 dl vetemjöl Sätt ugnen på 180 grader. - Läs hela inlägget här 400 g smör. 2 msk vaniljsocker
Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant (ett bra tips är att smörja formen först för då fastnar bakplåtspapper lättare) och fyll den med smeten
Bred ut i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Kladdkaka - denna underbara uppfinning. Här får den ett härligt toscatäcke med cocos som tar den till en annan nivå
Servera gärna med grädde och färska bär. Smält smöret i en stor kastrull. Vispai sockret. Vispa ner äggen, ett i taget, samt vaniljsocker, salt och kakao
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.