Jag har köpte lite påskfjädrar och påskägg men väntar lite till med påskriset. Vispa ihop smör och socker i några minuter tills det är ljust och fluffigt
Du börjar med chokladpuddingen så den hinner stelna till innan du lägger på kaninrumporna. Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Pensla på vit choklad och upprepa tills du fått ett tjockare ägg. Eller vad sägs om en extra krämig och god kladdkakebotten med en saffran och vitchokladtryffel på, låter inte helt fel eller hur
Du börjar med chokladpuddingen så den hinner stelna till innan du lägger på kaninrumporna. Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Visst uppskattar han god mat och vi brukar ofta laga lite mer komplicerade rätter på helgerna tillsammans, dels för att vi båda älskar god mat men också för att det är ett mysigt sätt att umgås på
Tillpåsk blev det i år en cheesecake smaksatt med mango- och passionsfrukt. Jag ville gärna göra tårtan i en smal och hög form, då mina mindre formar inte är öppningsbara blev det till att investera i en ny form
Rör i chokladen och blanda tillschokladen smält. Denna chokladkrämen är super krämig och jätte bra att använda både som fyllning men även att spackla tårtan med
Rutorna jag bakade i går blev mycket omtyckta och de flesta tog en ruta till, gott betyg antar jag. Mycket chokladsmak och det händer något med havregrynen
Tillpåsk måste man äta sill. Rör till sist ner äggulan. Senapssill 4 urvattande sillfiléer (jag köper en hink och vattnar ur den i 8 timmar, sköljer sedan av dem) 1 rödlök 1 knippa dill Till lagen. 1 dl ättikssprit 1 1/2 dl vatten 2 dl socker 10 krossade kryddpepparkorn 1 tsk gula senapskorn Till senapssåsen. 4 msk svensk senap 1 msk socker 2 msk röd vinäger 1 krm vitpeppar 1/2 tsk salt 1 dl rumsvarm olja 1 äggula Koka upp ingredienserna till lagen och låt kallna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.