Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Servera med jasminris. Häll på kycklingfonden och lägg i löken och häll på såserna och citronsaften med lite av cecten
Fräs dem i olja i en stekpanna på medelhög värme några sekunder. Smaka av med salt. Tillsätt chili, vitlök och vin och låt koka in, cirka 3 minuter, broccolin ska fortfarande vara spänstig. 1 st röd chili
Precis som alltid när jag tror att jag ska laga kinesiskt så blir det thai, men med lime och kokos bland ingredienserna så är det väl inte så konstigt heller
Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Servera med jasminris. Häll på kycklingfonden och lägg i löken och häll på såserna och citronsaften med lite av cecten
Blanda sötpotatistärningar med färsk timjan, chiliflingoroch olivolja på en ugnsplåt. Pressa ut den rostade vitlöken ur skalet och mosa tillsammans med sötpotatisen
Ta en burk creme fraiche, krydda med örtsalt, vitpeppar, lite flytande honung och sweet chilisås. I söndags var det ju såklart matlåde-dax igen och Nicke gjorde sina egna specialbiffar
med salt och peppar. ¼ medelstor. Salt och. kålen så fint du kan, gärna med hjälp av en mandolin. dressing av olja, citronsaft, sesamolja, vitlök och honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.