Sesam- eller rapsolja. Enlättlagad rätt medbiff och broccoli inspirerat från det kinesiska köket. Skär köttet i lövtunna bitar, lättast är om köttet är lite fryst när du skär den
(Det går att steka dem klara på spisenmedmen jag tycker det går lättare i ugnen). Här gjorde jag en variant med blomkål & broccoli och hade lite rester av kokt quinoa som jag blandade i denna gång
Servera med exempelvis färska bär/frukter eller sylt. Blanda ingredienserna. Vad är det som är både lättlagat, snabblagat, riktigt smaskigt och ganska så nyttigt
Minns du morots- och jordnötsbiffarna jag lagade i november. Kvar från originalet har du såklart denlätt formbara färsen och den goda sältan från jordnötterna
Häll allt i stekpannan igen och slå över teriyakisåsen. Fräs broccolin. Koka nudlarna och stek även dem. Servera nudlarna och häll över köttblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.