För min del skulle de allra flesta middagarna kunna inledas med någon sorts röra på ett gott bröd. Älskar när man sitter på en restaurang och det snabbt kommer in en brödkorg och en skål med någon god röra i
Ja det är ”true” att sluta köpa färdiga klyftpotatis och göra sina egna. Så kan man ju äta en vrålgod satanisk ryggbiff till och då kommer man rocka hela natten
Inte så true. Hej. Jag måste erkänna att jag blir hungrig bara av att tänka på det här receptet. Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Pajdegen. Mät upp vetemjöl, grahamsmjöl och smör i en bunke. Låt stå framme i rumstemperatur så att smöret blir mjukt (det går fortare om man skär smöret i mindre bitar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.