Naanbröd är ett indiskttunnbröd som bakasi en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Idag tänkte jag köra en bakardag. Baka, ät och njut. matbröd. Twitter. matbröd. Ledig måndag och lite rastlös. Kör på ett favorit recept som kommer här igen
Förra helgen snodde viihop scones på morgonen och det är något visst när de kommer ut, rykande heta, ur ugnen och när man sen bryter upp dem och den här fantastiska smördoften slår emot en
Till frukost idag blev det tunnbrödi stekpanna, enkelt och gott. Lägg bröden ovanpå varandra. Idag var det premiär för Amanda att äta dem och hon mumsade glatt isig och det tolkar jag som ett gott betyg
Lägg bröden under bakduk och ät så snart som möjligt. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden iingredienserna
Blanda samtliga torra ingredienser. Tillsättfil och sirap, arbeta ihoptill en deg. Ta upp degen på mjölat bakbord, knåda ihop och dela i 12 lika stora bitar. Kavla ut till ca 0,5 cm tjocklek, nagga och grädda i stekpanna på mediumvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.