Så då blev det en Kie Lime Pie. Dekorera gärna med lime. Fyllning5 äggulor1 burk kondenserad mjölk, sötad 397 g1 msk finrivet limeskal 1 dl pressad lime (juicen) (4–5 limefrukter). Finriv ca 1 msk limeskal. Pressa ur 1 dl limejuice från limefrukterna. 1 msk finrivet limeskal. 1 dl pressad lime
Så kände jag häromdagen och då bestämde jag mig för att prova att baka Keylime pie bars. Så egentligen borde de heta lime pie bars, då jag använt mig av den vanliga sorten, men det låter inte lika kul
Hittade några limefrukter i kylen som höll på att bli dåliga och kom då på att jag velat testa att baka keylimepie så hittade Leilas recept som jag utgick ifrån
Pajen vi pratar om är en amerikansk kändis vid namn Keylime pie, säkert har du hört talas om den tidigare, som görs på kondenserad mjölk, äggulor och limesaft
Inget av det ovanstående har dock något som helst att göra med kvällens recept, den här KeyLime-pajen bakade jag en solig ledig dag för ett par veckor sedan, men om någon hade ställt ner en tallrik paj framför mig nu hade det inte varit några som helst problem att äta upp den
Ursprungligen använder man de mindre, lite sötare limefrukterna som kommer just från Key West. Denna syrliga efterrätt är en klassiker från Key West, Florida - därav namnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.