Pajdeg. Hacka ihop mjöl, smör och socker till en smulig massa. Tillsätt ägg och arbeta ihop till en deg. Kavla ut degen och lägg den i en pajform med löstagbar botten, 24 cm i diameter
Vad passar inte bättre än klassiskt svenskt fika en ledig nationaldag som denna. Kanelbullar är ju bland det godaste som finns men också bland det segaste som finns att baka
Så då blev det en Kie LimePie. Dekorera gärna med lime. Fyllning5 äggulor1 burk kondenserad mjölk, sötad 397 g1 msk finrivet limeskal 1 dl pressad lime (juicen) (4–5 limefrukter). Finriv ca 1 msk limeskal. Pressa ur 1 dl limejuice från limefrukterna. 1 msk finrivet limeskal. 1 dl pressad lime
Hittade några limefrukter i kylen som höll på att bli dåliga och kom då på att jag velat testa att baka keylimepie så hittade Leilas recept som jag utgick ifrån
Pajen vi pratar om är en amerikansk kändis vid namn Keylimepie, säkert har du hört talas om den tidigare, som görs på kondenserad mjölk, äggulor och limesaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.