Det måste vara det omtalade Maillardreaktionen som slår till, den magiska reaktionen kemiska som sker mellan kolhydrater och aminosyror när de hettas upp, som både ger brun färg och utvecklar doft och smak
den köpta smakade bara kemiskt och min cheesecake var MYCKET godare. För er som vill hänga på mitt upplägg på intervaller så är det denna vecka och nästa (vecka 1 & 2), 6 st intervaller med 40 sek sprint/spurt och 2 min vila
Bli inte rädd om solrosfröna i brödet blir gröna, vilket de kan bli genom en kemisk reaktion med bikarbonaten, det är helt ofarligt fast det ser lite märkligt ut
De olika momenten kan tyckas onödiga och omständliga, kanske inte kemisk motiverade - vad vet jag. Ni vet säkert själva hur det kan vara - plötsligt minns man något man tycker väldigt mycket o, men inte ätit eller lagat till på alldeles för länge
Dessutom sker några härliga kemiska processer under surdegsjäsningen som t. Det här har jag velat prova en längre tid – glutenfritt surdegsbröd gjord på hel bovete
I min rödvinssås använder jag som sagt min egna köttbuljong men du kan givetvis även använda en annan buljong, men jag rekommenderar att du isåfall använder en riktig buljong som är gjorda på riktiga råvaror utan kemiska tillsatser
Vad jag gillar med både kladdkaka och den här cremen är att man undviker både det kemiska bakpulvret och det läskiga gelatinet, bara helt naturliga ingredienser
Är inte sötströ kemiskt framställt. Nya kommentarer. Marja Folcke. 12. februari, 2016 | #. Jag är ingen expert inom just kokossocker, men har själv fått uppfattningen om att det innehåller väldigt mycket kolhydrater och
Så till köttbiten, gör en riktigt sås och inte en gjord på kemiska komponenter, Béanäsreceptet lagar man på nästan 5 minuter och det är nästan lika snabbt som att vispa ihop en pulversås, men förstås inte lika snabbt som att öppna en burk av Lommanders beanäs
Vegme har lanserat en ny sojabaserad majonnäs som börjar finnas i fler butiker nu, och på vissa väldigt välsorterade butiker kan en ibland hitta Follow Your Hearts Veganaise som bägge är goda, men i övrigt så är alla andra ”veganska” majonnäser snarare ”skitbilliga kopior där de helt enkelt inte velat betala för riktiga ägg och istället använder en massa kemiska emulgeringsmedel som gör att allting bara smakar kemilabb… Inte så kul
Att jag föredrar naturligt läkande före kemiska substanser hoppas jag inte har undgått någon. I vintras när jag åkte på öroninflammation pang och tjoff använde jag mig faktiskt av Ipren och Panodil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.