Hemmagjord gnocchi med svampsås
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gnocchi
  • 4 portioner
  • 1 kg mjölig potatis
  • 3 dl vetemjöl
  • salt
  • olivolja att steka i
  • 300 g färska skogschampinjoner
  • 2 msk rapsolja
  • 1 gul lök
  • 1 klyfta vitlök
  • 1/2 msk torkad oregano
  • 3 dl havregrädde
  • 1 msk ljus sojasås
  • 1 msk grönsaksfond
  • Ev. 1 tsk mjöl utspädd med pastavatten för redning
  • Salt och peppar efter smak
  • 1 kg floury potatoes (eg. King Edward)
  • 3 dl (1,2 cup) wheat flour
  • salt
  • olive oil for frying
  • 300 g färska skogschampinjoner
  • 300 g fresh chestnut mushrooms
  • 2 tbsp canola oil
  • 1 yellow onion
  • 1 clove of garlic
  • 1/2 tbsp dried oregano
  • 3 dl oat cream (or other plant based cream)
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 1 tbsp vegetable stock
  • Ev. 1 tsp flour mixed in pasta water for thickening the sauce
  • Salt and pepper after taste

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.