5 hallon
och 10 blåbär 1. Blanda ihop och häll i en ugnsfast form. Baka på 175C i ca 20-25 minuter För glassen mixade jag bara 100g frysta jordgubbar med 1 skopa Whey complete vanilj med en stavmixer.Näringsvärde för hela portionen:
Jag köper ju alltid mina kosttillskott från Proteinbutiken i ochmed att jag älskar deras pulver (och även de andra produkterna de har) men om ni vill jämföra priser på kosttillskott (man kan dock inte bara gå på pris, utan smak och kvalitet är viktigt, i alla fall för mig) så kan det vara kul att kika på den sidan
Bottnarna blev fluffiga och smakade precis som när man köper tårta på konditori och fyllningarna blev väldigt lyckade också, både den med hallon och blåbär och den medvit choklad och citron
Ta fram glasen med moussen. Vispa ihop florsocker, äggvitaoch ättika. Vit chokladmousse. Rör ihop och låt vila till sockret löst sig, rör lite då och då
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta medvit chokladmousse
Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden med luftiga tag i den smälta chokladen. Vänd sedan bestämt ner grädden lite i taget med luftiga tag till en mousse
Vit mjuk chokladmousse toppad med jordgubbar och yuzu curd. Jag valde att göra den vita chokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Har ju inte så mycket annat att sysselsätta mig med för stunden. Knyttet verkar ligga tryggt i magen, och inte tror jag i alla fall att det händer något innan helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.