Här kommer ett tips på kall sås till schnitzel. Bara fyra ingredienser så enklare än så här kan det inte bli men ändå en väldigt god sås till schnitzel
Enklaste förklaringen är frikadeller, sjudna köttbullar, i syrlig kaprissås. Königsberger klopse med potatis och saltad, lövtunn, krispig kålrabbi Från de östra delarna av Tyskland, det som var Preussen och idag ligger i Polen och Ryssland, kommer Königsberger Klopse
1. Koka pastan, ej helt klar, kyl snabbt ner (om ni ej ska äta på en gång. 2. Fräs vitlök, gullök, chilipeppar, kapris, grönsaksbuljong o torkade basilikan
Pasta med tonfisk- och kaprissås4 portioner400 g pasta2 vitlöksklyftor, skivade1/2 gul lök, finhackad4 msk olivolja2 dl vatten1/2 hönsbuljongtärning2 msk kapris i lag1 burk tonfisk i olja1 äggulasalt och peppar2 msk hackad persiljaFräs vitlök och lök i oljan utan att det tar färg
Kaprissås. Dagens recept är en sammanslagning av två olika maträtter som ni helt säkert känner igen. Fast olika och olika - så värst olika är dom egentligen inte när vi tänker efter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.