Ta sedan upp fisken och låt vattnet koka upp med salt. Fisken hette faktiskt just "Torskpå norsk". Klart att man måste äta norsk torsk när man har Norge som mat-tema
Ta i vispgrädden och smaka av soppan med salt och citronsaft. Här tänkte jag bjuda på ett snabbt och enkelt recept på en soppa medtorsk, fänkål och dill
Peta lite med en gaffel för att kolla så fisken är genomkokt. Skiva tomat och lägg på. Servera direkt ur paketet gärna med nån grillad grönsak vid sidan om
Fräs nötfärsen med smör/kokosfett och krydda med salt, peppar och kanel. När min mamma var på besök i Göteborg så gjorde jag denna rätt för första gången och vi båda tyckte att den blev väldigt god
Ha inte för bråttom med att vända, utan du hinner rulla nästan en omgång till innan det är dags att vända på dom försiktigt med en stekspade eller skaka stekpannan på klassiskt vis
Häll spriten i en stor glasburk med tättslutande lock. Jag har en stor burk så jag gör dubbel sats när jag väl kommer mig för, och det på Brännvin Special, Explorer eller Renat
Skala och hacka schalottenlöken i små bitar och stek tillsammans med köttet. När köttet är så mört att det rasar isär bara du tittar på det är grytan klar
Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.