10 2 dl plockad persilja 4 sardeller i olja 2 skalade vitlöksklyftor 4 msk kapris 3 msk färskpressad citronjuice 1 dl olivolja svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Basilikatzatziki. 30 Min. Bearnaisesås. Remoulade. 4 (varmrätt). 20 Min. Ångad lax med sotad knipplök, friterad äggula och
Mixa grönkålen med vitlöken, citronsaften, sardellfiléerna, dijonsenapen, kaprisen och olivolja. 4-5 msk kapris, helst den som varit inlagd i salt, väl avsköljd och urlakad. 4-5 msk kapris
1 msk kapris. 1 msk kapris. This post "Salsa Verde - Ett recept med ingredienser från köksträdgården". was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog
För er som inte stiftat bekantskap med enchiladas än – det är fyllda ihoprullade tortillas som man tillagar i ugn med någon form av sås där både fyllning och sås går att variera på många olika sätt
½ tsk paprikapulver. När det är så varmt som det är i Milano just nu, har jag absolut ingen lust att äta saker som kommer hett ut från ugnen eller stekpannan
1 kruka koriander. 2 vitlöksklyftor. ½ tsk spiskummin. ½ tsk salt. 1 msk vitvinsvinäger. 1 dl olivolja. Dela koriandern och lägg i mixern, även stjälkarna
För er som inte stiftat bekantskap med enchiladas än – det är fyllda ihoprullade tortillas som man tillagar i ugn med någon form av sås där både fyllning och sås går att variera på många olika sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.