Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Basilikatzatziki. 30 Min. Bearnaisesås. Remoulade. 4 (varmrätt). 20 Min. Ångad lax med sotad knipplök, friterad äggula och
Yield. 8st. Cook Time. 5 Min. Grillad baconlindad ost (la vache qui rit). Servings. 4. 30 Min. Grillad karré med chilivitlökschampinjoner, knipplök, la vache qui
- Att utgå från grönsaker, det är A och O. 2016-08-23Redaktionen. Grönt på grillen. Paul Svenssons mat utgår alltid från det gröna och att vårda råvaran
Ibland vill man båda dessa saker samtidigt - det är då du tar till denna rätt. Mixa avokadon med persilja, 1-2 tsk olivolja, salt och peppar tills det blir en len kräm. Mix the avocado with parsley, 1-2 tsp olive oil, salt and pepper until it's a smooth cream
1-4 chilifrukter beroende på tycke och smak. Skölj tomatillon och lägg dem i kokande vatten och låt dem koka i 5-7 min. 1-4 chilifrukter beroende på tycke och smak
10 2 dl plockad persilja 4 sardeller i olja 2 skalade vitlöksklyftor 4 msk kapris 3 msk färskpressad citronjuice 1 dl olivolja svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
- Att utgå från grönsaker, det är A och O. 2016-08-23Redaktionen. Grönt på grillen. Paul Svenssons mat utgår alltid från det gröna och att vårda råvaran
Finhacka allt i små fina tärningar. Rör ihop och smaka av med salt och vitpeppar. Servera med tortillachips eller som tillbehör till kött, lax eller kyckling
Lägg upp laxen på salladen och klicka över Salsa Verde. 30 g Persilja - färsk. 30 g Gräslök - färsk. Börja med att kyla ner olivoljan i frysen ca 2 timmar så att den stelnar något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.