När det var dags för midsommarfirande förra helgen gjorde jag och min syster Evelina en glutenfri gräddtårta med jordgubbar, körsbär, myntaoch ätbara blommor
Blanda alla torra ingredienser tillsammans medrabarberoch rör ner. Rör smör och socker poröst. 2 msk färsk mynta (hälften om den är torkad). 300 gr rabarber. Fördela i muffinsformar och grädda i 200 grader 10-12 min
Blanda alla torra ingredienser tillsammans medrabarberoch rör ner. Rör smör och socker poröst. 2 msk färsk mynta (hälften om den är torkad). 300 gr rabarber. Fördela i muffinsformar och grädda i 200 grader 10-12 min
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.