Ingredienser Portioner. 10 2 dl plockad persilja 4 sardeller i olja 2 skalade vitlöksklyftor 4 msk kapris 3 msk färskpressad citronjuice 1 dl olivolja svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
1 1/2 dl bladpersilja. 1 1/2 dl Zeta Olivolja Classico Extra Vergine. Mixa alla ingredienser grovt i en blender eller med en stavmixer, smaka av med salt och peppar
Jag har gjort både grönkålspesto till pasta, grönkålscrème till kött eller fisk både till vardags och fest och nu en salsaverde på grönkål som först serverades med rostad pumpa och fisk varefter resten av salsan slank ner i en sås till stekt kyckling
Mixa allt snabbt/grovt i en mixer, en SalsaVerde skall ha. latinamerikansk mat/mextex mat. This post "SalsaVerde - Ett recept med ingredienser från köksträdgården"
mat , recept , fläskfilé , salsaverde. Fläskfilé                         ca 600 g Olivolja                            1 msk Smör                              1 msk Vitlök                                2 klyftor Sardeller                         4 filéer Chili                                1/2-frukt Vitt vin                             1 dl Vatten                              1,5 dl Kycklingbuljong            1/2 tärning Citron                              1/2 Vispgrädde                    1,5 dl Persilja                          1 kruka Basilika                          1/2 kruka Salt Peppar Gör så här
Skala och grovhacka vitlöken. Mixa vitlök, örter, citronsaft, senap, majonnäs och lite av gräddfilen till en slät sås i en matberedare eller med stavmixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.