Blanda ihop smöret till fyllningen tillsammans med kanelen och sockret till en remons. En god och hederlig kanelbulle däremot tycker jag är supergott och när de är alldelens nybakade och fluffiga så kan man ju äta hur många som helst och häromdagen gjorde jag kanelbullarmedkardemumma i
Värm upp olivoljan i en kastrul och stek lök, vitlök och ingefära mjukt på medellåg värme. Jag älskar att gå i de asiatiska butikerna - fattar inte vad hälften av produkterna är, eller vad de ska användas till, men kan ändå spendera en evighet med att försöka lista ut vad det står på etiketterna
Smaka av med ev. God köttfärs- och grönsakssoppa. örtsalt och malen vitpeppar. Bryn köttfärs och stek grönsaker mjuka i stekpanna, salta och peppra, lägg över vartefter i stor kastrull
Smula ner jästen i en bunke och blanda med mjölk. Fyllning till Nutellabullar. Sist jag bakade bullar blev det både tradionella kanelbullaroch en nyhet för mig, nutellabullar
Resultatet blev verkligen KANELbullarmedextra allt, Jag påstår inte att bullarna är som "vanliga" bullar, men jag påstår att de är jättegoda och ett riktigt bra alternativ för oss som inte tål gluten
Det här känns som ett recept att jobba vidare med i andra former, kanske ta kakao i istället för kardemummaoch breda på ett lager smörkräm med punch eller liknande… Ja nu har jag saker att testa alltid
Blåbär och hallonpajskaka medkardemumma. Jag har smakat och bakat många pajer genom åren, men det slutar nästan alltid med att jag återkommer till denna bärpaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.