Om du gillarrussin är det bara att slänga i en näve – men det är minstlika gott utan. Vispa ägg och socker ordentligt så att det blir ljusgult ochfluffigt
Rom, russin, kanel, mandel, vetekross, rågsiktoch rågsurdeg. Det här goda brödet har vissalikheter med det frukt- och nötbröd de bakar på Rute på Gotland, men med den stora skillnaden att jag bara använder mandel ochrussinochinte en massa andra sorters frukt och nötter
Jag gjorde om receptet lite efter eget tycke och smak. Hade dock sällskap av bästa Jennys Matblogg i lurarna vilket gjorde att promenaden gick hur snabbt som helst
Mugg-kakor har varit "inne" ganska länge i USA och det finns hur många varianter som helst. Jag lägger ofta ut recept även där men många av er har nog tröttnat på alla mina pannkakor i alla dess former jag äter nästan varje morgon så jag lägger ut dem på Instagramistället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.