Bakade havregryn med äpple, russin och kanel
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • smör, smält
  • havregryn
  • hasselnötter, grovhackade
  • farinsocker
  • kanel, mald
  • kardemumma, nymald
  • salt
  • bakpulver
  • ägg
  • havremjölk
  • äpplen
  • russin
  • lönnsirap, eller honung
  • rapsolja
  • hasselnötter
  • pumpakärnor
  • havrekärnor
  • äppelmos, eller tunt skurna äppelskivor
  • 8 personer Ingredienser 4 msk smör, smält 5 1/2 dl havregryn 1 dl hasselnötter, grovhackade 1 dl farinsocker 1 tsk kanel, mald 1/2 tsk kardemumma, nymald 1/2 tsk salt 1/2 tsk bakpulver 2 ägg 5 1/2 dl havremjölk 2 äpplen 1/2 dl russin Knaprig topping: 3 msk lönnsirap, eller honung 1 msk rapsolja 1 dl hasselnötter 2 dl pumpakärnor 1 dl havrekärnor Tillbehör äppelmos, eller tunt skurna äppelskivor havremjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.