Julbröd med rom, kanel, mandel och russin
Pain de Martin
Pain de Martin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g rågsurdegsgrund
  • 300 g vatten
  • 180 g rågmjöl
  • 150 g hel mandel
  • 150 g russin
  • 10 g kanel
  • 25 g rom
  • 100 g vetekross
  • 300 g kokande vatten
  • 300 g rågsikt
  • 100 g rågmjöl
  • 15 g salt
  • 100 g vatten
  • 5 minuter sänker du temperaturen till
  • 200 grader och låter bröden stå inne ytterligare cirka
  • 55 minuter När jag bakar sådana här bröd använder jag alltid stektermometer för att ta reda på om brödet är klart

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.