Man får känslan av ”nyttigt”, men detkanske är lite relativt. Tess är sju år och jag kan nog med säkerhet säga att hon kommer att dona och baka och fixa i köket precis som jag
) I veckan som kommer nu så ska det tvättas fönster och byta gardiner just tvättandet är väl inte så kul men att byta gardiner det gillar jag allt blir som nytt och man får helt nya fönster
Alltså en botten som smakar som härliga kolakakor och en krämig kladdkakefyllning, tillsammans med grädde och bär så blirdet en riktig hit… eller snarare en homerun
Värmen blir så stor så det finns en stor risk att ljuslågorna går samman och kan orsaka brand. Om man kan hjälpa till med något litet för att återvinna och tänka på miljön så är iallafall jag villig att göra det… Alla bäckar små
Håll bara ett extra öga på kakan när den är i ugnen så den inte blir överbakad och bre på chokladkrämen så fort kakan svalnat, sen så är det näst intill bara att njuta av den här godsaken
Ofta kan jag känna när man har gjort de där köttbullarna, biffarna, limpan, hela kycklingen, kotletterna att åhh nu måste jag göra en sås också-så meckigt
vad skulle detbli för topping då. och tanken var att det skulle vara piña colada cupcakes men vid närmre eftertanke kom jag på att en av mina gäster inte gillar vanilj och således inte vit choklad
Stickan ska vara torr. Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Sila genom finmaskig sil och pressa ur vätskan. Här samlar jag en del recept med fläder och rabarber, inget av dessa recept har jag själv testa ännu, men planen är att göra det nu i sommar
Min tanke var ju då att göra något liknande, men eftersom det fanns så mycket yta att täcka på tårtan så var jag tvungen att skippa den idé och sätta grodan och blommorna utanför istället
Detkan inte bli bättre än så. Inte det roligaste direkt, men vi jobbade tillsammans hela familjen och då blirdet roligare, tillsammans med musik som poppade i radion och en gin/tonic
Börja med att vispa äggvitorna och stevia så detblir fluffigt. Blev riktigt positivt överraskad, eftersom jag trodde inte det skulle smaka så bra som den gjorde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.