Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna gnocchi) ca 600 g kycklingfilé 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 dl pesto paprika 250 g körsbärstomater Att ha hemma 1 msk olja salt peppar 1/2 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger Lägg till i inköpslistan
Dubbelpanera kalvschnitzelskivorna i mjöl, hopvispat ägg och ströbröd. Peppra och salta. Låt vila. Lägg toppmurklorna i ljummet vatten en timme eller så
kalvschnitzel av innanlår, skivor à 125 g. 4 person(er) Ingredienser 4 kalvschnitzel av innanlår, skivor à 125 g 1 msk olivolja 1 tsk salt 2 krm svartpeppar, nymald Parmesanmos
Jag tror att jag har nämnt det förr att schnitzel i alla dess former är en av många favoriträtter. Det är något särskilt med med en utbankad skiva kalvkött, panerad och stekt till gyllene perfektion, bara så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.