Stek spenaten i smör med salt till den mjuknat. Cognacsås. Smaka av med salt och peppar. Ha eventuellt i med redning om den blir för lös och med vatten om den blir för trögflytande
Eftersom vi mixtrade lite med receptet tänkte jag dela med mig av den uppdaterade versionen. ♢♢♢ Strimla oxfilén, krydda med salt och svartpeppar och stek på den lite i smör
därmed så får ni helt enkelt bara ett kortare inlägg med endast helgens menyförslag. Cognacsås. så det måste jag ju göra senare,,jag har nämligen vunnit något med bloggen och via bloggen
Smaksätt efter egen smak med salt och peppar. Hacka charlottenlöken och bryn den i smör. Blanda fond, vatten och den brynta löken i en kastrull låt koka i 20 minuter
Vispa upp äggulorna med lite av den varma såsen och tillsätt den sedan till såsen under ständig vispning, värm upp på nytt, nu får den absolut inte koka
Så här såg det ut i mitt kök när jag laga mat idag, känns som evigheter sedan jag stod vid spisen, Fotbollen är igång likaså spisenIdag blev det helstekt rostbiff i ugn, pommet, sallad och hemmagjord cognacsåsCognacsås1 hel finhackad gul lök1
Pastahjul med konjaksås och kantareller. Stek svampen tillsammans med lök och vitlök i lite margarin. Skär under tiden köttet i strimlor och sätt på en kastrull med valfri pasta
Cognacsås. Skala potatis och rotfrukter och skiva dem tunt i matberedaren eller med en mandolin. Varva rotfrukterna i formen med ost och salta och peppra mellan lagren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.