Simsalabim så har du två goda kallasåser att ställa fram på bordet. När jag äter grillat och det gör vi ganska ofta så vill jag gärna ha en kall sås till, iallafall på sommaren
Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
när det är dags för grillmat, gillar jag att ha ett gäng tillbehör. Det här är en sås/röra som passar perfekt till sommarmat och så är den supersnabb och enkel att göra
Till sommarens grillkvällar då man vill ha det lilla extra tillbehöret. Ställ fram en rejäl skål på bordet så kan alla ta så mycket dom vill och till vad dom vill
Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Surkål med chimmichurri, rökt sidfläsk och äpple. 10 Min. Yuzudressing. Friterad kyckling (KFC-style) med honung och currysås
Ni känner väl till det Arvidssonska mantrat, det är ingen riktigt middag utan minst 2 såser. 5 dl creme fraiche vispas länge tills den blir roligt fluffig. 5 dl creme fraiche vispas länge tills den blir roligt fluffig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.