Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom viupplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Vi kör även en liten bildserie så att ni kan se hur det kan gå till när korv stoppas, men är det något som ni tycker är oklart eller undrar över så tveka inte att höra av er så ska vi (läs Håkan
Men nu är tidningen här och det är sant, se själv. Eftersom vi är lyckligt lottade med en egen svampleverantör så fanns det en påse finfina torkade trattkantareller i skafferiet som vi sparat till ett speciellt tillfälle
Nu har menyförslagen haft lite julledigt men dom är snart tillbaka igen, det lovar vi. Mårtenssons kök gjorde debut på Instagram och det så klart under namnet @martenssonskok, inte helt lätt i början men nu rullar det på
Förra året åt vi Mårten gås - meny på Djuret. Kartoffelknödel är lite som våra svenska kroppkakor men utan fyllning och rödkålen fick härligt juliga smaker
Sänk värmen, lägg i rödlöken och då den mjuknat lite, sedan i med tomatbitarna. Hetta upp olivolja i en panna, lägg i vitlök och chili och låt dem brynas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.