I kväll har jag förberett nyårsmaten, och bland annat gjort drinktilltugget som blir parmesanbollar. Lite salt tilltugg som är gott till de flesta drinkar
Nu är jag tillbaka i London och åter på jobbet och därför blir det lite lättare att blogga. Till fördrinken, som var champagnen Palmer & Co, bjöd jag på Pyttes vodkaspetsade gräslökspannacotta på kavringbotten, dekorerad med kungslaxrom och en liten dillvippa
Blanda ost och crème fraiche till en slät massa. Servera som tilltugg. Kavla ut till en stor rektangel ca 30* 50 cm. Grädda i 10-12 minuter på 225 grader i ugnen, tills rullarna är gyllenbruna
Jag gjorde ett shysst drinktilltugg nyligt. Det betyder att han åt galet mycket nötsmör av olika sorter, men ibland lyxade till (som han själv kallade det) med färskost
Tina plattorna. Bred på peston så mycket som du själv tycker. Rulla ihop från långsidan. Ställ rullen i kylen en stund så är det lättare att skära i den
Superenkelt drinktilltugg gjorde jag i dag,det enda du behöver är glutenfri smördeg(finns färdig i frysdisken bland det glutenfria)lite uppvispat ägg och lite flingsalt
Snittar på fryst gurka - Årets kocks Creme Fraiche med ingefära & chili - löjrom - piplök - harsyraNu i augusti är ett bra tillfälle att ses efter sommaren, det är många som ställer till fest - kanske en kräftskiva
Det måste ju inte vara oxfilé till nyår. En rödvinssås är gott till och den kan du också förbereda och sedan värma upp innan du blankar av den med en smörklick
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.