500 g fläskkotlett, i bitar (eller skinkstek) 2 klyftor vitlök, finhackade 1 röd chilifrukt, finhackad 3 cm färsk ingefära, finhackad 1 citrongräs, i bitar 1,5 l vatten 10 cm purjolök, i skivor 1 morot, i slantar 100 g spetskål, i bitar (eller färsk vitkål) 1 broccoli, i buketter 100 g champinjoner, skivade 0,5 dl färsk koriander, finskuren salt olja, att fräsa i
Veckan har bjudit på skolavslutning med sommarklädda förväntansfulla barn som ska försöka sitta still i sina rader samtidigt som det spritter i kroppen, underbar barnsång och tårfyllda föräldrarögon
Strimla köttet i små bitar och bryn med en klick smör i stekpannan (eller grytan). Hacka och strimla purjolök och vänd ner det tillsammans med alla övriga såser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.