Det var ett tag sen sist, så nu är det dags för ett recept på ett rejält och enkelt storkok. ) Den här rätten får härlig smak av en mild röd currypasta
Nu blev det mat med asiatiskasmakerigen. Jag kommer iniperioder när jag lagar mycket asiatiskt. Hellre thaiträsket än falukorvsträsket eller hur var det nu
Asiatiskasåser ger mycket god smak till wok, vårrullar, kött, kyckling, fisk och skaldjur. För att göra en riktigt god asiatisk sås gäller det att våga experimentera så det passar din smak
Gör gärna köttet någon dag innan det ska serveras, så hinner det dra tillsigsmakerna mer. Idag tänkte jag tipsa om det här goda älgreceptet, som passar perfekt på en buffé eller som ensamrätt ihop med neutrala tillbehör
Blomkålsfalafel med asiatiskasmaker, zoodles och tahinisås. Jag hade både rå blomkål och blomkålspuré över sedan jag gjorde de här vitlöksfrästachampinjonerna med blomkålspuré häromdagen, så det behövdes komma tillanvändning - och det slutade med kanske världens godaste veganska blomkålsfalafel (som egentligeninte alls är falafel, eftersom det intefinns en enda kikärtai receptet - men något bättre namn kan jag inte komma på)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.