Asiatiska smaker när längtan tar över
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fiskgryta med linser
  • 2 msk färsk riven ingefära
  • ½ msk curry
  • 1 burk kokosmjölk
  • 1 dl torkade röda linser
  • ½ dl sweet chilisås, gärna med vitlökssmak
  • ½ lime, saft och rivet skal
  • 400 g torsk, i bitar
  • 5 små tomater, halverade
  • 1 näve sockerärtor, strimlade
  • Låt ingefära och curry fräsa i olja på medelvärme några minuter.
  • Häll i kokosmjölk, linser, sweet chili, limeskal och limesaft, låt det småputtra ca 10 minuter Smaka av med salt och ev mer limesaft.
  • Blanda ner tomater, sockerärtor och fisk, låt det puttra ca 5 minuter så fisken blir genomkokt.
  • Servera med valfria tillbehör.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.