Köttgryta från Provence
Mat-adoran
Mat-adoran
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 portioner
  • 800 g benfritt nötkött av högrev,
  •  
  • Marinad
  • 4 dl enkelt rödvin eller buljong
  • på oxfond med rödvin
  • ½ dl soya
  • 2 - 3 kvistar färsk timjan eller
  • 2 tsk torkad
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 msk honung
  • 4 - 5 schalottenlökar i klyftor
  • 2 vitlöksklyftor 3 - 4 morötter i stavar
  • 4 stjälkar selleri i bitar
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk grovmald svartpeppar
  • eller citronpeppar
  • 1 burk, ca 50 g, ansjovisfiléer
  • skurna i mindre bitar
  • 12 - 15 gröna eller svarta oliver
  • ev 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.